Categorii


Newsletter


 

Despre livrare


Comanda minima - 20 Lei.

Plata

Plata se face ramburs la primirea coletului. Pretul transportului variaza in functie de greutate si dimensiuni. Se va achita o taxa de transport de 20 RON pentru Bucuresti si 20 - 30 RON pentru alte localitati in functie de greutate si dimensiuni. Consultantii nostri de vanzari va pot da informatii exacte despre costul transportului.

In majoritatea cazurilor toate produsele de pe site sunt pe stoc, oricum acest lucru va fi confirmat in foarte scurt timp de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri SC SILSTAR COM SRL va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor SC SILSTAR COM SRL. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Livrarea

Toate produsele livrate de Silstar sunt insotite de factura si certificat de garantie.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie .

Livrarea produselor se poate face intre minim de 2 ore si maxim 10 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) .

Produsele achizitionate online de pe site-ul nostru, pot fi returnate in max 10 zile de la data achizitionarii, in aceeasi stare, cu rambusarea integrala a sumei platite de catre client, conform odronantei 130/2000. Pentru returnare se va efectua o verificare a integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat.

Nu se pot returna consumabile (cartuse,tonere, baterii, lampi, capuri de printare, drum unit-uri etc) sau produse care contin consumabile, doar in cazul inlocuirii de catre client a consumabilelor folosite cu unele noi.

Nu se pot returna licentele odata ce au fost desigilate.

Silstar.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare si/sau procesare administrativa din valoarea produsului.

Pentru detalii suplimentare privind utilizarea acestui site va rugam sa consultati sectiunea: Termeni si Conditii.

Livrarea produselor in Bucuresti sau in Tara se face cu plata:

- RAMBURS (Plata la livrarea marfii )

- ORDIN de PLATA doar dupa emiterea unei facturi proforma de catre SILSTAR (Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.)

Nume firma : Silstar com srl

Cont lei: IBAN RO10RZBR 0000 0600 0066 3499 , Raiffeisen - Suc. Sebastian, Bucuresti Cod unic inregistrare: RO 6134850


Tarif

Colete: 20,00 lei pentru primul kg destinatie. 1,20 lei / pentru fiecare kg suplimentar in cazul expeditiilor efectuate cu PRIORIPOST, GLS sau FANCOURIER. 1,00 lei / pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN COURIER EXPRESS.

fan courier

Costul asigurarii transportului este de 1% din valoarea totala a facturii si este optional.

* preturile includ TVA